rozšířené vyhledávání
Instagram

Překlad (translations)

Chateau Šanov
Chateau Šanov

Jídelní lístek


Obědové menu

*****

Nabídka pro hosty s ubytováním

Polévky

*****

Vývar z hovězího žebra, kořenová zelenina, játrový knedlíček

Zeleninový krém s křupavými brambůrky, creme fraiche

Hlavní chod

*****

Hovězí loupaná plec na smetaně, karlovarský knedlík 

Řízečky z vepřové panenky v panko strouhance, máslová bramborová kaše, okurkový salátek

Tortellini plněné ricottou s omáčkou z gran moravia a bazalky 

Míchaný salátek s vinným dressingem s fíky, mozzarellou a cherry rajčátky 

Kuřecí prso "Sous - vide", zeleninová tarhoňa s parmazánem 

5-chodová Gourmet večeře

Menu č. 1 


Salátový bufet

** ** **

Rillett z lososa s hořčičnou omáčkou

** ** **

Kulajda s pošírovaným vejcem

** ** **

1) Konfitované kachní stehýnko, červené zelí, škubánky, perníková omáčka 

2) Smažené krevety v panko strouhance na salátku, francouzský dressing

3) Grilovaný kozí sýr s červenou řepou, brusinkou a pomerančem

** ** **

Jablko v županu s vanilkovým krémem 

Menu č. 2


Salátový bufet

** ** **

Husí rillet s karamelizovanou cibulkou 

** ** **

Krém z mladého hrášku s česnekovým krutonem, creme fraiche

** ** **

1) Kachní prso se švestkovou omáčkou, karotkové pyré

s pečenou karotkou

2) Losos pečený v listovém těstíčku se špenátem
a omáčkou beurre blanc

3) Spaghetti aglio, olio e peperoncino

** ** **

Čokoládový fondant s nakládanými višněmi 

Menu č. 3

 

Salátový bufet

** ** **

Krokety z vepřového masa, slaninová majonéza 

** ** **

Tomatový krém s rajčatovou salsou, créme fraiche 

** ** **

1) Vepřová panenka s parmazánovým chipsem na omáčce z černého piva, podávaná s gratinovanými bramborami, pyré z pečeného celeru 

2) Kuřecí prso „Sous-vide“, papriková omáčka, tagliatelle

3) Tarhoňa s grilovanou zeleninou 

** ** **

Ananasové carpaccio s krémovým mascarpone a mátou 

 


Každý den připravujeme jedno z uvedených menu. Pokud si přejete zjistit, jaké menu připravujeme v konkrétním termínu, kontaktujte prosím recepci hotelu. 

Menu pravidelně měníme v závislosti na ročním období a sezónních surovinách.